Onsdag, Solplassen…

I dag har det vært nok en kjempe dag, litt skyet til tider, men ellers sol og en max temperatur på hele 26.9 grader. Nå klokken 23.45 er det fortsatt 16.6 grader ute, og her i leiligheten er det hele 30 grader inne, og ingen vind ute, så vinduene står åpne, men det hjelper lite.

I dag sto jeg opp ved ti tiden, og etter en dusj dro jeg til byen for å hente en resept og for å sjekke noe for Adnan. Etter en liten tur på apoteket dro jeg videre til Stavern, og i dag var det ikke en kort kjøretur, for det var noe feil med lyskrysset ved Farris fabrikken, og det sto kø fra Øya og til Farris Fabrikken. Prøvde å kjøre rundt, og gjennom Langestrand, men møtte på stengte veier og køer overalt. Turen ut til Stavern tok derfor hele 50 minutter, nå som er sinnsykt lang tid.

Ute i Stavern spiste jeg frokost/lunch sammen med Arijon og Andi, og så kom Johnny og Jan Tore og spiste med oss også. Albert var også der en tur og fikk noe mat han også før han dro på trening.

Etter maten ble jeg sittende å vente på at han ene kokken skulle bli ferdig med å lære de andre å lage Lasagne, for jeg hadde sagt ja til å kjøre ham til Sandefjord og til Ilir når han var ferdig. Ble sittende litt oppe sammen med Rikke og Arvena, før han var ferdig og jeg kjørte ham til Sandefjord. Etter en kjapp tur her hjemme, dro jeg ut til Solplassen igjen, siden jeg hadde lovet barna en strand tur i dag. Etter litt tok jeg med alle tre ned til stranden, der vi ble et par timer, før jeg dusjet/badet dem og fikk i dem litt kveldsmat.

Rikke var opptatt med diverse kontor ting, og hun fikk gjort en del mens jeg passet barna. De er jo stort sett snille hele tiden, men noen ganger må de jo snakkes til. Andi er en liten ramp til tider, og i dag var Arvena til ramp også, mot ei annen jente på stranden. Men det er heldigvis bare småtteri, og etter litt tilsnakk går det over.

Ble værende der frem til halv ti tiden, da hadde Andi sovnet og Arvena var på vei til å sovne. Og det har vært nok en kjempe hyggelig dag ute på Solplassen.

Img_6676

Img_6685

Img_6696

Img_6690

Img_6710