Onsdag, Solplassen…

Dagen i dag begynte med skikkelig grått og trist vær, med litt regn/yr først på dagen. Men så utover ettermiddagen lettet det og det ble kjempe fint vær. Max temperaturen har vært 20.8 grader.

Nå er det meldt dårlig vær i hele helgen, men værmeldingene er jo ikke til å stole på. Her er helgevarslet og langtidsvarslet, så får vi se hvor mye av det som stemmer:

Etter jeg sto opp og spiste frokost i dag, reiste jeg ut til Solplassen. Alle barna var hjemme, men gutta var stort sett opptatt med sitt, sÃ¥ det var som «vanlig» Ariana og Arvena som fikk mest oppmerksomhet. Men ved to tiden sovnet de begge, sÃ¥ da ble det en liten «pause».

Rikke skulle jobbe, men ikke før på kvelden, så vi ble sittende å prate om alt mulig, og så var det jo nok å gjøre når alle barna var våkne. Spiste laks til middag, som kokken nede laget til oss, så det var kjempe godt som alltid.

Ved åtte tiden kom moren til Adnan og hun skulle sove der i natt. Jeg fikk legge Ariana, som sovnet med en gang. Etter det ville Arvena ha litt oppmerksomhet, og så dro jeg etter de hadde spist kveldsmat.

Det har vært en kjempe hyggelig dag ute på Solplassen (som vanlig).

Her er noen bilder fra dagen, resten finner du her…..

Arijon passer på lillesøsteren sin, og hun er blid og fornøyd.

Arvena «snakker» i telefonen med tante. og ser veldig alvorlig ut…

Men så er smilet på plass igjen.

Ikke alle barn som har ett ekte hoppeslott på verandaen, men det har disse, og det brukes flittig.

«Hei, deg kjenner jeg jo….»

Skjønn lita jente, som ikke er så liten lengre. Hun spiser godt, og er super sterk. Hun kommer nok til å gå tidlig.