Onsdag, Solplassen…

I dag har det regnet hele dagen, i perioder nokså mye. Temperaturen har ligget på ca 10 grader hele dagen.

Etter frokosten reiste jeg ut til Solplassen der jeg skulle ta en del bilder av hyttene der ute, eller noen av hyttene i alle fall. Holder jo på å lage nye sider for Solplassen, og skulle bruke disse bildene til dette. Nå fikk jeg ikke tatt bilder av alle hytte typene (grunnet utleie etc), men jeg bruker da de gamle bildene så lenge, frem til jeg får tatt nye bilder. Nå i sommer satser jeg på å få tatt en del bilder som kan brukes på hjemmesidene.

Ellers har jeg fått sidene over fra et gammelt system til WordPress, for å få dynamiske sider med mange muligheter. I dag byttet jeg ut sidene, men har også byttet webhotell, så sidene kan være litt ustabile de neste 24 timene eller noe slikt.

Tok også noen bilder av en gravemaskin som skulle selges, og så fikk jeg fikset litt med en trøblete internett linje etc. Da jeg skulle dra ved fire tiden, kom Adnan og Rikke og barna hjem, så gikk opp dit en liten tur. Adnan og Rikke holdt på med diverse ting, så jeg passet litt på barna som var i full aktivitet. Ble værende til middag, og så jobbet vi litt med menyene til Restauranten som åpner nå på fredagen. Jeg skal renskrive de her hjemme og printe dem ut, og er ferdig med det innen i morgen kveld. Nå i kveld prioriterte jeg å få ferdig hjemmesidene til Solplassen.

I morgen skal jeg på rep.skaps møte i FO Vestfold. Etter møtet gjør jeg meg ferdig med menyene til Adnan, og så reiser jeg ut dit med dem. På fredagen skal jeg fikse en pc ute på Solplassen, og så er det åpning av restauranten, så jeg blir nok der å spiser litt mat. Lørdagen er det bursdagsselskap hos Heidi