Onsdag, Presteseter…

Også i dag har det vært strålende sommer vær, med en max temperatur på 25.2 grader. Men det begynte å skye over litt utpå kvelden, så det blir spennende å se hvordan været er i morgen.

Først på dagen gjorde jeg ikke så mye, så på en film og et par TV opptak. Men så bestemte jeg meg for å ta en tur ut å ta noen bilder. Sjekket litt på nett, og fant ut at jeg kunne kjøre helt frem til Presteseter, et sted vi besøkte med skolen i 9. klasse eller noe slikt, altså for over 14 år siden. Har aldri vært der etter, og husket bare at hytta lå ved to vann. Kjørte derfor opp til hytta, som ligger ca 20 km fra Svarstad. Hytta var anderledes enn jeg husket, det samme med vannet rett ved hytta. Det andre vannet husket jeg bedre.

Bakdelen i dag var at solen sto rett mot kameraet, og det var lett overskyet, noe som gjorde at jeg ikke fikk tatt så mange fine bilder. Men jeg fant noen steder, jeg kan tenke meg å besøke enten ved solnedgang eller tidelig om morgenen, før solen står opp. Men da må det være nesten skyfri himmel for å få de bildene jeg ønsker meg. Så kommer nok til å ta turen opp en av dagene når været er slik jeg ønsker det.

I morgen skal jeg en tur ut på Solplassen til Adnan, Rikke og barna. Kommer til å spise middag der ute også, om alt går etter planen.

Her er noen få bilder fra turen min i dag:

Presteseter, en Turistforenings hytte på Skrim. Her var jeg på klassetur for 14 år siden. Og det var første gang siden den gang jeg var tilbake.

Gammel kirke i Grorud.