Onsdag, på jobb!

I dag har solen skint, men det har ikke vært spess varmt ute. Det har kommet litt snø i løpet av natten, men det var ganske lokalt. I Sandefjord var det meste smeltet da jeg kom på jobb, mens i Larvik lå det en del fortsatt.

I dag har jeg ikke gjort mye før jeg dro på jobb. Sto egentlig tidlig opp (rundt ti), men ble liggende å surfe litt på nett osv, før jeg fikk en telefon, som jeg ble sittende i helt frem til halv to. Da måtte jeg hoppe i dusjen og dra på jobb. Så det var min formiddag.

På jobben (der jeg sitter nå) er det stille og rolig og det skjer ikke mye. Akkurat nå sitter jeg på dataen med en ungdom. Blir sittende til halv ni. Slutter elleve i dag om det ikke skjer noe spess.

I morgen har jeg fri og så skal jeg jobbe dagvakt på fredagen. Har ingen planer i morgen, så det blir vel film og ta livet med ro. Det var dagen i dag og planene fremover.