Onsdag, jobb, CL finale…

I dag har det vært skiftende vær. Solen skinte først på dagen og det var nokså pent vær, men så kom skyene og regnet nå på kvelden.

Jeg startet dagen med en tur på jobb, en kort møtevakt fra 08.30 til 12.00. Vi fikk besøk av en kollega som har fått baby og det var veldig koselig. Det er min gamle makker og det er alltid koselig å se igjen en som jeg har jobbet en del med. Etter jobb dro jeg hjem og slappet av her hjemme med et par TV opptak og litt poker (vant $170 i dag) så nok en god dag på pokeren. Men som alt annet det var nok ikke evig. Men jeg har dratt inn over $500 de siste dagene, men på den andre side har jeg nok brukt mye mer enn det de siste årene.

manu1

Ved syv tiden kom Albert og Agim og hentet meg og vi dro ut til Solplassen og Adnan for å se på Champions League finalen mellom Barcelona og Manchester United. Og dette året tapte United 2-0, og det var utrolig kjipt. Men slik er jo livet. Men fikk en liten nedtur der da.

Men Adnan hadde disket opp med ferske reker og godt brød med tilbehør, og jeg hadde tatt med litt å drikke på siden jeg ikke skulle kjøre. Johnny og Sokol var der også, og vi hadde ett hyggelig lag før kampen. Da kampen startet kom det også noen andre gjester fra plassen, så vi ble en ti stykker som så kampen der ute.

Var hjemme litt over tolv, og nå er det sengen om ikke alt for lenge. Har fri i morgen så skal heldigvis ikke stå opp tidlig.