Onsdag, jobb, blitt student, aktiv uke…

I dag har det vært strålende fint vær, men iskaldt. Akkurat nå er det minus 6.5 grader ute.

Det har vært noen hektiske dager, men de har gått fort. Jeg har vært på mye besøk i forbindelse med jobb, og driver nå kartlegging, noe som tar tid. Men jeg får mye viktig informasjon, og derfor er dette arbeidet viktig. Kan ikke skrive så mye mer enn det.

I morgen skulle jeg egentlig ha hatt fri, men må på et møte i Tønsberg ved tolv tiden. Planen er at jeg reiser bort på hotellet etter møtet, og blir der til julebordet på kvelden. Regner med at jeg hjelper litt til med forbredelsene til julebordet også, hvis det er behov for det.

På fredag er det jo rep.skap i FO Vestfold så den dagen går bort til det. Så har jeg fri i helgen, men må nok jobbe noen timer på søndagen for å avslutte kartleggingen.

universitetet i bergen

Har i dag fått bekreftet at jeg har kommet inn på etterutdanningen: Forvaltningspolitikk som er på Universitet i Bergen. Første samling er 18-20 januar. Så bursdagen min må jeg feire i Bergen. Men det blir spennende å bli student igjen. Utdanning skal ta ca 1.5 år, og jeg får da 60 studiepoeng.

Ellers har jeg ikke så mye nytt å komme med. Nå er det snart sengen, og så ser jeg om jeg skriver noe i morgen. Får se om jeg tar med pcen eller ikke.