Onsdag, jobb, 3.000 GB kjøpt inn…

I dag har det vært nokså skyet, men solen tittet frem en gang i blant. Max temperaturen har vært 17.1 grader.

Vi kan vel med sikkerhet slå fast at sommeren virkelig er over nå. Folk satset på at det skulle bli skikkelig fint vær nå i august, men i morgen er det kun 10 dager igjen av august, og det ser ikke lovende ut.

Jeg har vært på jobb i dag og på personalmøte. Der var det mye som skulle gås gjennom, og tiden gikk utrolig fort. Vi oppsummerte bl.a sommeren, noen rutiner etc. Jeg sluttet 12.00 i dag og reiste da hjem for å slappe av. Sov ikke så bra i natt, og kjente at jeg var trøtt og sliten.

seagate_1_5tb_s_ata_ii_7200rpm_-1024809201_0

Her hjemme har jeg bestilt meg to nye harddisker til stue pcen i dag. Det er to Seagate disker på 1.5 TB stykket, så altså 3.000 GB tilsammen. Jeg bytter ut to 750 GB disker på pcen, så øker plassen med totalt 1.500 GB. Holder jo på å legge inn hele The West Wing serien på 44 plater nå om dagen, og da går gigabytene fort. Er nede i 210 GB på den nyeste disken, men har en 750 GB disk stående i som ikke er i bruk. Men valgte likevel å kjøpe to nye disker før jeg brukte den siste disken i pcen.

De to 750 GB diskene bruker jeg til to ting: En av dem går inn i Server1 som begynner å bli full nå. Bytter der ut en 250 GB disk, så øker med 500 GB på serveren. Den andre 750 GB disken skal brukes til backup av filmene mine slik at om ulykken skulle være ute på stue pcen, så mister jeg ikke så noe særlig. Har allerede ca 6.000 GB med backup av filmer jeg har, men det øker jo i takt med antall filmer jeg legger inn.

I morgen har jeg egentlig fri, men skal på et møte med regionstillitsvalgt i Tønsberg klokken 12.00. Så regner jeg med å hente diskene mine på vei hjem, og så er det bare å starte med å overføre filmene fra 750 GB diskene til de nye diskene.