Onsdag, hyttetur, regn…

I dag har det regnet stort sett hele dagen frem til nå. Det har regnet i perioder, men kraftig til tider. Og det har ikke vært særlig varmt her ute heller, rundt 16 grader. Men nå ved seks tiden letter det og solen titter faktisk frem, og det ser ut som om vi får grillvær likevel.

Jeg sto opp opp ved elleve tiden i dag, og har faktisk sovet ganske godt. De andre var oppe allerede, og hadde vært det en liten stund. Terje og Janan begynte så på frokosten, og disket skikkelig opp med nystekte bagetter, stekte og kokte egg, bacon, stekte pølser etc. Så nesten hotell frokost.

Etter frokosten tok jeg oppvasken og sÃ¥ slappet vi bare av. Ikke mye annet Ã¥ gjøre nÃ¥r det pøsregner ute. Men vi tok en liten runde poker, og ellers har vi sløvet oss i «hjel».

Ved fem tiden reiste Janan og Terje inn til Viksfjord for å hente Julie som skal være her til i morgen. Og nå er planen å snart starte med litt grilling, og kose oss. Er været greit, skal vi se om vi kan lyse etter krabber når det blir mørkt, utover det har vi ikke noen planer, men det er jo det som er deiligt med å være på hytte. Bare slappe av og ta ting som det kommer.

Ikke det beste været i dag, men i følge Pent.no skulle det være slik når bildene over ble tatt:

Stor fin sol mellom 14 og 16, og resultatet ble kraftig regn i et par tre timer. Så ja, de treffer jo skikkelig med værmeldingene sine i år. Greit storm.no var ikke mye bedre i går, for de meldte at det ikke skulle regne i det hele tatt, mens yr.no faktisk traff best.

Får se om jeg oppdaterer bloggen senere i kveld, men koser meg i alle fall ute på Malmøya.

Oppdatering 23.40

Været ble bare helt bra utover kvelden, dog ikke så varmt, rundt 15-16 grader. Ved åtte tiden grillet vi og det var nok mat for å si det slik. Terje sto for grillingen mens Janan hadde laget litt tilbehør. Julie dekket på bordet og satt ut puter. Vi spiste og koste oss frem til litt over ni. Da gjorde de andre seg klare for å dra ut for å lyse etter krabber.

De var tilbake igjen ved elleve tiden, men hadde ikke sett noe siden det var litt bølger etc på vannet. Jeg ble værende igjen på hytta for jeg var dårlig kledd og trengte å slappe litt av.

Her er noen flere bilder fra i dag:

Terje sløver på sofaen med Iphone og spill.

Janan og Julie lÃ¥ner pcen min med internett…

Et par utsiktsbilder fra verandaen.

Janan og Julie danser og koser seg

Grillmesteren Terje i aksjon