Onsdag, hår klipp, pc fix, ut å spise..

I dag har det vært skiftende vær, stort sett overskyet, litt sol, og nå ved halv ellevetiden begynte det å regne. Max temperaturen har likevel vært på 22.4 grader, noe som ikke skjer ofte denne sommeren.

Her er det nyeste langtidsvarselet for resten av juli.

Jeg sto opp ved halv ti tiden i dag og brukte litt tid på telefon med regions tillitsvalgt som var kommet tilbake fra ferie. Så reiste jeg opp for å klippe meg, før jeg kjøpte med litt lunch på Majas.

Ved fem tiden reiste jeg bort til Janan der jeg skulle fikse en pc, og det tok ca tre timer. Det var en litt eldre pc med XP på, så ting tok litt lengre tid enn med Windows 7. Og den ville ikke helt samarbeide i starten heller, men jeg fikk det til. Som takk for jobben spanderte Janan middag på meg, og vi dro bort på Pakkhuset sammen med Terje der vi spiste grill buffet. Hver onsdag er det grilling der borte, og for 198 kroner kan du spise så mye du orker. Og det var utrolig god mat der, og jeg spiste nok alt for mye. Men er jo faktisk første gang i sommer jeg spiser skikkelig grillmat.

Vi ble sittende Ã¥ prate og spise og kose oss frem til ti tiden. Det er jo fordelen med buffet, man kan spise rolig og kose seg skikkelig. Jeg var sjÃ¥før sÃ¥ de to andre kunne ta seg et par pils. Jeg sparer min alkoholkvote til helgen…

Regneværet kommer innover Larvik.