Onsdag, bursdag…

I dag har det vært grått og trist, og det har regnet i perioder. Temperaturen har ligget på rundt 4 grader.

Dagen min i dag startet med personalmøte på jobben. Siden jeg hadde bursdag var det min tur å ta med kake, og det er jo ikke bare bare. Så i går spurte jeg Rikke om hun kunne bake en kake til meg, og det var ikke noe problem. Fikk en haug av valg, og valgte en av favorittene mine: ostekake.

Var ute en kjapp tur i går for å hente kaken. Vi var ganske mange på møtet i dag, og 14 stykker satt pris på kaken. Så det ble en suksess. Hadde vel kanskje vært enda mer imponerende om jeg hadde laget den selv, men det får bli om noen år.

Etter møtet dro jeg hjem og så ventet jeg på mamma som kom ved halv fire tiden. Vi skulle ut å spise i dag. Vi dro opp på den nye kinarestauranten som holder til i det gamle Hansemann bygget. Retten jeg bestilte (Lam med Ingefær) var faktisk ganske god, men mamma var ikke helt fornøyd med anden hun bestilte. Og prisene var en del høyere enn på China City. Så for min del blir det vel ikke en ny hit, men greit nok. Desserten var ganske god også, så jeg kan egentlig ikke klage.

Vi satt vel i nesten to timer, før vi nesten ble «hivd» ut, for da var det faktisk helt fullt der, og det sto folk og ventet pÃ¥ bord. SÃ¥ virker som det er mange som prøver dem ut.

I morgen er jeg invitert ut på middag på Solplassen og det blir nok god mat og hyggelig stemning som alltid. Skal en tur innom Janne for å se på en pc først. Så er det jobbehelg.

Det har vært en hyggelig bursdagsdag, kombinasjon av jobb og hyggelig middag med mamma.