Onsdag, ASUS Transformer TF300TG nettbrett…

I dag har det vært nok en kald dag, med rundt 12 minusgrader hele dagen.

Jeg var tidlig oppe i dag. Var en liten tur i Stavern der jeg skulle se på noe datating. Så dro jeg inn på Torp der jeg skulle hente mitt første nettbrett. Jeg har kikket en stund, og syntes de så veldig kule ut, og praktiske i visse situasjoner. Men å bare ha et vanlig nettbrett ville blitt ganske overflødig her hjemme, siden jeg allerede sitter med to bærbare pcer.

Men jeg savnet det da jeg var i London, ett nettbrett kunne jeg tatt med meg på flyet og hatt pc tilgang de dagene vi var der. Og så hender det på møter og slikt at den bærbare blir litt stor. Da kunne det også være kjekt med ett nettbrett. Og siste grunn jeg kunne tenke på, var at det kunne være kjekt å ha ett nettbrett når jeg skal til folk å fikse pcer, drive med hjemmesider osv.

Jeg ville ikke ha ett nettbrett som kun er nettbrett. Skulle jeg først invistere i dette, ville jeg ha med tastatur. Likevel ikke en minibærbar, men likevel et fullverdig tastatur.

Løsningen fant jeg hos Asus, med dette nettbrettet:

ASUS Transformer Pad TF300TG 3G blå
NVIDIA Tegra 3, 32GB SSD, 2x kamera, GPS, WLAN, 3G, Docking, Android 4.0 (oppgradert til 4.1.1)

Dette brettet har jo «alt» firekjernes prosessor, 1 GB RAM, 32 GB SSD disk, 2x kamera, GPS, WLAN og 3G. Samt dockingen, som bestÃ¥r av et tastatur du fester pÃ¥ selve nettbrettet. Det gir deg fullt tastatur og mus, og har ogsÃ¥ ekstra batteri i seg, samt du fÃ¥r tilgang til en USB kontakt og en SD kort inngang.

3G betyr jo at jeg kan bruke SIM kort i nettbrettet og bruke det til å surfe når jeg ikke har WIFI tilgang. Og det har jeg savnet til tider.

Â