Onsdag, Ã¥rsmøte, «storm»…

I dag har det vært skikkelig dårlig vær, det har blåst kraftig, regnet, sluddet og snødd. Heldigvis har det bare kommet som regn her i Larvik, og ingen snø på bakken. Nå klokken 21.45 blåser det fortsatt kraftig ute, og det regner i perioder.

Jeg har jo vært på årsmøte i FO Bufetat klubben i dag, og vi var ute på Havna i Tønsberg. Jeg sto opp ved syv tiden, og etter jeg hadde dusjet, pakket jeg sakene ferdig, og gikk så til en god frokost. Synes alltid det er bra å ha god tid på hotell frokost. Sov faktisk ganske godt i natt, så var uthvilt for en gang skyld. Stort sett sover jeg jo alltid dårlig første natten på hotell. Men nå har jeg jo vært på Havna en del ganger da, så har kanskje litt å si.

Møtet begynte klokken ni, og vi fikk faktisk ikke så dårlig tid som jeg trodde i går. Vi fikk gått gjennom alle sakene og gjort det vi skulle, med litt tid til over. Klokken ett spiste vi en bedre lunch før jeg satt på med Vidar hjem til Larvik.

Det var valg på årsmøtet og jeg ble gjenvalgt inn i styret til klubben, og sitter for to år der. Samtidig ble jeg gjenvalgt til valgkomiteen. Nytt av året var at jeg nå ble valgt inn i Forhandlingsutvalget, og det blir jo spennende for i år er det jo lønnsforhandlinger. Så da får jeg vært med på de forhandlingene vi har inne på regionskontoret.

I morgen er det jobb, har byttet fra dagvakt på fredag til dagvakt i morgen. Grunnen er at vi skal ha jobbintervjuer i morgen, og da slapp jeg å bruke fridagen min på å være med på intervjuer. Så får jeg en langhelg med fri i stedet, så det er jeg kjempe fornøyd med.

NÃ¥ er det sengen for min del, opp om 7 timer.

PS! Har helt glemt å skrive om det i år, men verdens beste godteri kom jo ut for et par uker siden: Freia Påskeegg.

Prisen ligger på rett under 40 kroner for fire egg, så billig er det ikke. Men utrolig godt. Ingen ting er bedre.