Onsdag…

I dag har det vært stort sett overskyet med noe regn, men solen tittet frem nå på ettermiddagen. Max temperaturen har vært 14.3 grader.

I går hadde vi et skikkelig høst vær, med kraftig vind og masse regn. Det skapte problemer både til vanns og på veiene, men jeg opplevde ikke noe problemer på vei hjem fra jobb i går kveld.

Har tatt meg fri fra jobben i dag, siden jeg skal inn på sykehuset i morgen. Gruer meg en del, og skulle egentlig ha jobbet kveldsvakt. Siden jeg må opp ved fem tiden, tenkte jeg det var best å være hjemme i dag, og få så mye søvn som mulig før operasjonen.

Skal være på sykehuset i Tønsberg 07.30 i morgen. Litt usikker på når selve operasjonen skal skje, men de skal vel forberede litt osv. Jeg skal ha full narkose, så det blir vel noen timer jeg er slått ut i morgen. Og greit er det, for de skal jo rote rundt i/ved nyren min, og i urinveiene, så godt kommer det ikke til å bli.

Blir uansett liggende på sykehuset frem til fredagen, og om alt har gått bra, regner jeg med at jeg får reise hjem på formiddagen en gang.