Mandag, tannlege, BGV m/fam…

I dag har det vært nokså fint vær, med en max temperatur på 4.5 grader.

Ja dagen i dag startet med en tur til tannlegen. Ikke det morsomste jeg vet, men siden jeg hadde mistet en liten bit av tannen, måtte jeg dra dit. Heldigvis hadde jeg ingen andre hull, bare et par steder vi skulle være obs på ved neste sjekk om et år. Likevel kom sjekken pluss fiksing av den ene tannen på 1655 kroner, så billig er det ikke hos tannlegen.

Jeg måtte ta to bedøvelses sprøyter i dag, og var faktisk bedøvd fra halv tolv til rundt seks tiden. Så det virket, men bare litt sent, for mens han borret så kjente jeg det nokså bra for å si det slikt. Men måtte jo bare bli ferdig.

Etter tannlegen dro jeg hjem der jeg slappet av og laget middag, før jeg dro ut til Stavern ved halv fem tiden. Skulle ut å ta noen bilder av Kaja og Markus som skal brukes til julekort. Fant ut at det ikke er lett å få to barn i den alderen til å både se på kameraet og smile på samme tid. Fokuset til lille Markus var alt annet enn kameraet, og Kaja smilte så godt hun kunne. Av over 125 bilder, var det likevel bare noen få som Stine og BGV var fornøyde med. Men det viktigste er jo at det var noen av bildene som var brukende.

I morgen har jeg fri hele dagen, før jeg har personalmøte på onsdagen etterfulgt av LSU møte. Så har jeg et par dagvakter denne uken.