Mandag- stille og rolig!

Det har væt overskyet, men mildt ute i dag.

Jeg har hatt fri i dag og våknet ikke før nesten tolv i dag. Etter det gjorde jeg noen små ting som måtte gjøres og fikk handlet litt.

Etter det har jeg slappet av her hjemme. Sett noen opptak fra TV så har jeg sett noen episoder av Prison Break sesong to.

Under finner du utdrag fra 1998 dagboken, denne dagen for 10 år siden var jeg på mitt første jobb intervju, og jeg måtte opp til Bodø. Det var mye flyforsinkelser denne dagen, og det ble et kort intervju.

14.01.98 kl 21.50.12 ONSDAG.
HEI.
I dag har jeg vært Norge rundt, så jeg har ikke peiling på hvordan været var her. Men det var tåke når jeg dro, og tåke når jeg kom hjem, og akkurat nå regner det ute.
I Trondheim var det fint vær, det var det også i Mo I Rana og Brønnøysund. I Bodø blåste det is kaldt og det var ikke noe deilig, men jeg måtte bare gå 10 meter ute, så det gjorde ikke noe.
Flyet fra Torp var nesten 1 time forsinket pga tåken i dag, så jeg var ikke oppe i Bodø før 3 tiden. Intervjuet tok bare en halv time pga dårlig tid, men de var fornøyde med meg, og Bent Lund ( han som har med dette ) sa at jeg kunne vente meg et positivt svar i løpet av kort tid.
Jeg får visst bra time lønn også, mest trolig over 100 kroner timen, da han syntes jeg hadde dårlig lønn på Rockwool, og at de lett kunne matche den.
Ellers har jeg flydd to typer fly i dag, propell fly og jet fly. Jetflyet tilhørte Braathen Safe, som jeg tok fra Bodø til Trondheim på hjem turen, da slapp jeg å mellomlande i Mo I Rana og Brønnøysund.
Men jeg har flydd 7 til 8 timer i dag, så nå skal jeg legge meg.
Jobben blir fra 9 til 17 hver dag, med mulighet for helge jobbing noen ganger, men da med fri mandag og tirsdag uka etter. Så nå får jeg bare vente å se om jeg får jobben. Dette er jo drømme jobben for meg, så får jeg den blir jeg overlykkelig. Ellers så blir det Rockwool 5 måneder til på meg.
God natt hilsen en lykkelig:
Kenneth Myhre 14.01.98 kl 21.57.34