Mandag, Stavern, fri…

I dag har det vært delvis sol og delvis skyet. Og det regnet faktisk litt ved halv ni tiden, men det var ikke mye. Det begynner å bli kaldt ute nå, og akkurat nå er det bare 4 grader ute.

Jeg har jo hatt fri i dag og har slappet av først på dagen. Så en film etter jeg sto opp og ellers tok jeg livet med ro. Ved halv fire tiden reiste jeg ut til Stavern og Bjørn Gunnar med familie der jeg skulle hjelpe dem litt med pcen og spise middag.

Det var Bjørn Gunnar som var kokken i dag og han hadde laget to store hjemmelagete pizzaer som var utrolig gode. Stine kom hjem fra jobb til ferdig middag også, og alle spiste seg gode å mette, inkludert barna.

Kaja og Markus var aktive som alltid, og Markus har jo blitt så flink til å gå nå. Pcen var ikke like sammarbeidsvillig, men etter noen timer med skanning, sikkerhetsmodus, installering av nye virusprogrammer etc, så ga den opp, og viruset forsvant, mest trolig. Så er det bare å håpe at den holder seg virusfri fremover også.

Etter jeg var ferdig reiste jeg hjem for å se 71 grader nord på TVN, før jeg avsluttet kvelden med noen pc ting. Har fri i morgen også, og har ingen spesielle planer for dagen.

312353