Mandag, spillekveld hos BGV!

I dag har det vært grått og trist og det har regnet i perioder. Max temperaturen har vært 6.4 grader og akkurat nå er det 4.8 grader ute, og det regner.

Jeg har hatt fri i dag (ble spurt om å jobbe da, men sa nei siden jeg hadde en avtale i dag) og slappet av frem til seks tiden. Eller, slappet av blir feil, for jeg har installert serveren min på nytt i dag, og det tok en del timer. Har hatt ett merkelig problem med serveren, det at den plutselig fryser helt en gang i blant. Og alltid på natten. Så istedenfor å feilsøke i mange timer/dager la jeg heller inn alt på nytt, og gjorde noen små endringer jeg har hatt planer om, men som jeg ikke har fått utført siden jeg ikke ville ødelegge installasjonen jeg hadde.

win2003a.jpg

Ved seks tiden dro jeg ut til Bjørn Gunnar, Stine og lille Kaja. Vi fikk endelig tid til en spillekveld igjen. De siste månedene har vi jobbet motsatt, slik at når jeg er hjemme, jobbet BGV og når jeg var på jobb var han hjemme. I dag ble det multimillionær, og vi vant en runde hver i dag, så en grei spille kveld.

NÃ¥ tror jeg at jeg skal legge meg snart, mÃ¥ fÃ¥ litt ut av fri dagene mine…..