Mandag, Solplassen.

I dag har det regnet og regnet stort sett hele dagen, så det har vært skikkelig innevær. Max temperaturen har vært 16.1 grader.

Jeg våknet selvsagt tidlig i dag som jeg kunne sove lenge, og det er jo typisk. Derfor dro jeg ganske tidlig ut til Solplassen og Adnan, Rikke og barna. Hadde det vært finere vært hadde jeg planer om å finne på noe utenfor huset, men siden det regnet som bare det holdt vi oss hjemme. Derfor ble det noen filmer og leking mellom diverse måltider. To av jentene til Arild kom også innom så det ble litt besøk der, og da ble det jo litt ekstra med liv også.

Lille Arvena har ikke vært helt i form i det siste, men i dag var hun ganske sÃ¥ fin og skulle selvsagt se pÃ¥ Sabeltann og lese Sabeltann boken sammen med meg. Hun blir ikke lei av Sabeltann. Gutta skulle selvsagt sloss og herje litt og jeg er et levende klatrestativ til tider, men det er jo bare morsomt. Jeg bestilte meg litt mat nede hos Adnan i dag og jeg prøvde scampien i dag, og det var ganske sÃ¥ godt. Og sÃ¥ slapp jeg å  lage middag her hjemme 🙂

I morgen er det jobb, samme på onsdag. Så på torsdag skal jeg være med på intervju runder på prosjektet i Grenland, før jeg har fri i mange dager. På fredagen blir det ett lite selskap ute på Solplassen for Andi, for han fyller jo tre år. Så på søndagen skal jeg i bursdag til Kaja på Agnesåsen. Så to barnebursdager denne uken.

Her er noen bilder fra i dag:

Img_6717

Img_6721

Img_6722

Img_6715

Img_6730

Img_6735