Mandag, Solplassen…regn og torden.

I dag begynte dagen med lettskyet vær, og sol i perioder, samt en temperatur på 20.6 grader. Men utpå dagen kom regnet samt noe lyn og torden.

Jeg hadde fridag i dag og sov frem til elleve tiden. Våknet ved fem tiden egentlig, men sovnet (heldigvis) igjen. Etter jeg sto opp dro jeg ut å handlet inn frokost. Så dro jeg ut til Solplassen ved ett tiden. Adnan var ute å jobbet, så det var Rikke, Arvena og Ariana som var hjemme. Vi ble sittende å prate og så krevde jo Arvena og Ariana sin del av oppmerksomheten.

Ble sittende der ute til fem tiden, da jeg gikk over til Johnny for å vise ham noe på pcen, og så dro jeg hjem til Larvik igjen. Var ute å handlet på Rema 1000 og Kiwi, før jeg kom meg hjem.

I morgen begynner dagen min med møte inne i Tønsberg, jobber så vanlig dagvakt. På onsdag er det personalmøte, før jeg reiser inn på styreseminar i LO Stat i Halden på torsdag og fredag.

Her er noen bilder fra dagen, resten kan du se her…