Mandag, solplassen, BGV…

Det var overskyet og trist på starten i dag, men så ble det mindre skyer og mer sol. Max temperaturen har vært 14.2 grader og akkurat nå (21.54) er det ca 12 grader ute.

Jeg startet dagen med en tur på Solplassen der jeg skulle hjelpe Johnny med noe ang nettsidene. Det fikk jeg fikset, sammen med å få kjøpt med meg noen nye blekkpatroner til printeren, og fikk alt opp å gå. Var så en liten tur innom hos Adnan, Rikke og barna, men de var på vei bort, så det ble ikke så langt besøk.

Etter jeg kom hjem, ble det er par timer med Rome: Total War før jeg laget meg middag. Så fikk jeg melding fra Bjørn Gunnar og han lurte på om jeg ville ta en tur, så tok med meg Multimillionær og så tok vi en spille kveld. Var vel der ute ved halv seks tiden, og kom hjem nå ved halv ti tiden.

Det var bare Bjørn Gunnar og Kaja som var hjemme, Stine og Markus hadde ikke kommet tilbake fra sykehuset enda, men planen er at de kommer hjem i morgen.

Det var dagen i dag, har ingen spesielle planer de neste dagene, det blir kanskje fotball (Man Utd РBarcelona) med Adnan og dem i morgen, men det er ikke helt sikkert enda, kommer uansett til ̴ se kampen her hjemme om det ikke blir noe av.