Mandag, Solplassen…

I dag har det vært grått og overskyet hele dagen og det har regnet i perioder. Temperaturen har ikke vært over 18 grader.

Jeg sov ikke veldig bra i natt, sovnet først ved to tiden, og så våknet jeg igjen rett før seks, da med masse utslett. Etter ca en time, ga jeg opp og tok meg en tablett, og så våknet jeg igjen ved to tiden. Så hadde ikke fått nok søvn for å si det slik. Ikke lenge etter at jeg sto opp ringte Adnan og lurte på om han kunne komme innom og hente det gamle TVet mitt som jeg hadde gitt bort til dem, og han kom ikke lenge etter.

TVet veier jo nesten 40 KG men vi fikk det inn i bilen hans. Så fikk jeg penger til å reise inn til Biltema for å kjøpe feste til veggen, siden han fant ut at det ble barna som fikk det TVet inn på deres rom, siden det ikke passet på soverommet til Adnan og Rikke. Dro derfor inn å kjøpte det før jeg dro ut til Solplassen.

Der var tre av barna ikke i form. De hadde hatt feber i hele helgen, og ikke helt gode i magen heller. Og lille Ariana var ikke i form, og sovnet i armene mine etter bare noen minutter. Arvena var den som ikke hadde vært syk, men hun ble gåen i magen på kvelden hun også, så alle var nå syke. Ariana hadde både feber og utslett på halsen og litt i ansiktet, men Rikke kalte det den fjerde barnesykdom eller tredagers feber, så det var neppe jeg som hadde smittet henne.

Kokken nede laget middag til meg (som vanlig) og denne dagen spiste jeg en ny variant av laks han hadde begynt å lage, noe som smakte veldig godt. Barna var heldige og fikk kebab til kvelds, så alle var fornøyde.

Reiste derfra ved ti tiden, og nå er det sengen. I morgen skal jeg en tur til Ilir for å se på noe problemer de hadde med den ene pcen, før jeg skal til legen. Så får jeg se hvor lenge jeg blir hjemme, og hva som skjer fremover. På onsdagen, om jeg er i form, satser jeg på å kanskje være med på et personalmøte på jobben. Men det kommer jo veldig an på nattesøvnen min.

Arvena er alltid blid, og skal gjøre seg litt til.

Kebab til kveldsmat, kjekt med kokk og restaurant i underetasjen, og en snill pappa som sier ja til slik.

Noen heldige barn som har fÃ¥tt Nintendo DS, men de skal ikke brukes før de skal til Kosovo, sÃ¥ de mÃ¥ vente en mÃ¥neds tid…