Mandag, Solplassen…

I dag begynte dagen med kjempe fint vær, sol fra blå himmel, og alt lå bra til for en fin dag på stranden. Adnan ringer meg ved halv tolv tiden og lurte på om jeg kunne komme ut å hjelpe ham med noe, og da tenkte jeg at det ble en fin strand dag ute på Solplassen. Men ved halv to tiden kom skyene og det ble kjøligere ute, samtidig som det blåste litt. Og etter det ble det aldri helt fint igjen. Nå kom det faktisk noen regndråper da jeg dro derfra nå ved ni tiden.

Da jeg kom ut til Solplassen fikk jeg raskt gjort det jeg skulle for Adnan. Men så ringte en servitør og sa hun var syk, så da måtte plutselig Rikke jobbe litt nede. Gutta var ute med noen venner, så det var bare jentene hjemme, så jeg sa at det selvsagt ikke var noe problem å passe dem. Rikke var litt til å fra i starten, så vi fikk spist middag sammen, med gutta også. Så dro de ut igjen, og Rikke måtte ned å jobbe. Arvena sovnet på sofaen og Ariana sovnet i stolen, så det var stille en periode. Arvena sov hele tre timer, mens Ariana sov ca en time, før hun våknet litt, og så sov hun en time til.

Da kom Julie, Albert og moren til Adnan ut. Adnan hadde ringt henne siden de ble uten servitør i et par dager, så hun skulle sove der ute og passe barna. Derfor dro jeg ved ni tiden, for da var det ikke behov for meg noe lengre. Men i dag har jeg skiftet bleie på Ariana, noe som ikke skjer ofte. Det var rett før legge tid, og moren til Adnan var nede i restauranten. Og Ariana begynte å bli trøtt. Bleia hun hadde var ikke skiftet på noen timer, og jeg tok en liten kikk for å se om det var noe muffins bak der. Men det var det ikke, så da tok jeg på meg oppgaven til å skifte på bleie. Og det gikk bra. Tok så på pysjen, og så var hun klar for natten. Og jeg var nokså stolt over å ha greid å skifte bleie helt alene. Men hadde selvsagt aldri gjort det om det var noe mer enn tiss i den bleie for å si det slik.

I morgen er det ikke meldt fint vær, men får se på onsdagen. Hadde jo vært hyggelig med en skikkelig strand dag.

Her er noen bilder fra i dag: