Mandag, Skift og Turnus kurs…

I dag har det vært grått og trist, men noen solglimt har det vært. Nå på ettermiddagen/kvelden kom det litt nedbør.

Jeg ligger på hotell i Sandefjord og jeg blir i alle fall her til etter middagen i morgen. Er på Skift og Turnus kurs. Jeg hadde jo det i fjor også, med de samme kursholderene fra LO Stat, men denne gangen er det sammen med arbeidsgiverene også, og det er forelesere fra bl.a FAD, Arbeidstilsynet, LO Stat etc. Så det er et utrolig nyttig kurs.

I dag var store deler av dagen satt av til en forelesning på de helsemessige konsekvenser av Skift og Turnus arbeid, noe som i høyeste grad er aktuelt for meg. Så det var skikkelig interessant. Så hadde vi en advokat fra LO Stat som brukte de to siste timene på resultatet av rettsaken som ble avgjort i Arbeidsretten for ikke så lenge siden, og dette er jo et område jeg brenner særlig for, så det var også spennende å få høre.

Ellers har jeg møtt noen tillitsvalgte og andre jeg kjenner fra rundt om kring, og så kjenner jeg jo alle fra LO Stat som holder kurset. Møtte jo alle distriktssekretærene til LO Stat en eller flere ganger i fjor i forbindelse med ukeskursene mine.

Nå kommer jeg rett fra en kjempe god middag, bestående av Aspargessuppe til forrett, så var det kalkun til hovedrett og eplekake til dessert. Jeg blir uansett til middag i morgen, og reiser jeg hjem så blir det etter det. Kan også være jeg velger å ligge her over til onsdag, bare slappe av. Men bestemmer meg i morgen.

Nå skal jeg sjekke litt på datafronten, og så er det nok sengen om ikke alt for lenge.