Mandag, Rep.skap i Vikersund

Jeg reiser i dag på rep.skaps møte i FO Region Sør og skal være i Vikersund fra i dag til i morgen. Det er første dag tilbake på jobb, og to dager med møte er det jeg starter med.

I går slappet jeg bare av, så på Robinson og holdt på med diverse data ting. Får se om jeg ikke skriver senere i kveld fra hotellet, om jeg får nett tilgang.

Oppdatering kl 22.42:

1tyrifjord-hotell-tyrifjord-ny-fasade

Ja da er jeg oppe i Vikersund og jeg bor på Tyrifjord Hotell. Vi ankom ved halv to tiden og jeg kjørte opp sammen med regionstillitsvalgt, fylkessekretæren og en fra styret. Etter lunch startet vi så på møtet og det var nok av saker, og som alltid får vi dårlig tid mot slutten. Vi skal fortsette med den ene saken i morgen også, men da kommer den en fra FO sentralt som skal fortelle oss om en del viktige temaer, så dagen kommer nok til å fly fort.

Jeg kommer nesten akkurat tilbake på rommet etter en god 3 retters middag. I dag var det havabbor som sto på menyen, men en forrett med roastbiff med pesto og noe annet, og en dessert med sjokolademousse med bringebærsaus og sorbe.

Ellers har det selvsagt blitt en del prat. Forskjellen på rep.skap i region sør og rep.skap i FO Vestfold er at i region sør er det kun ansatte innen Bufetat, så derfor har vi alle nokså lik bakgrunn (helse og sosial faglige) og alle jobber innenfor nokså samme yrker. Så det er alltid spennende å snakke med folk som jobber andre steder, for å utveksle erfaring og gode ideer.

I morgen starter møte klokken 09.00 og varer frem til 14.30 tiden. Så er det utsjekking og turen tilbake til Larvik via Tønsberg, siden jeg sitter på med fylkessekretæren som parkerte bilen på kontoret i Tønsberg.

NÃ¥ er det snart sengen for min del…