Mandag, pc fix, film…

I dag har det vært fint vær, solen har skint, men det har blåst litt og vært noen skyer på himmelen. max temperaturen har vært 21.9 grader.

Jeg startet dagen med pc fixing hos Trond. Skulle legge inn Windows Vista på nytt, og alle programmene, og det tok ca tre timer. Heldigvis støtte vi ikke på noen problemer, og alt gikk som det skulle.

Etter jeg kom hjem, laget jeg meg middag, før jeg så på et par filmer. Den første filmen var Alien vs Predator 1, så ble det filmen Devils Own, med bl.a Brad Pit og Harrison Ford, før jeg så filmen Leon. I morgen skal hjelpe Janne med å se på noen pcer. På onsdag er det personal møte igjen, og så er det forhåpentligvis jobb på fredagen og resten av helgen. Men jeg har ikke fått politiattesten enda, men den bør jo komme denne uken. Nå er det 21 dager siden jeg leverte søknaden.