Mandag, pÃ¥ kurs…

I dag har det vært grått og trist, men det har ikke snødd. Men det var likevel kaos på veien til morgenen. Heldigvis er det kort vei til E18 fra der jeg bor, og selve E18 var bar. Men så fort du kjører av E18, var det så som så med brøyting. Og på vei til Tjøme så opplevde jeg en bil som akkurat hadde kjørt i grøfta.

Jeg er jo på kurs denne uken, eller frem til og med torsdagen. Kurset er via LO Stat og handler om Skift og Turnus. I dag har vi brukt en del av dagen til å bli kjent, og snakke litt om Arbeidsmiljøloven. De som holder kurset er engasjerte og temaene er jo interessante. Og arbeidsformen er felles samlinger og gruppe arbeid. Den eneste jeg kjente fra før av er Regionstillitsvalgt i FO, men jeg har pratet med en rekke folk i dag. Og det er folk fra hele landet.

Vi avsluttet selve kurs dagen ved 18.30 tiden, og klokken 19.00 var det middag. Ser ut som hotellet har samme meny på samme dager, for vi fikk det samme til middag i dag som vi fikk da vi var her på mandagen. Men det er god mat her, så skal ikke klage.

Etter middagen fikk jeg hjelp av regionstillitsvalgt til å sende en bekreftelse til Gokstad på at jeg skal ha fri med lønn fra 8-13 februar også, så da var det kurset i boks. Kurset er jo fra 9 til 13 februar, men siden det gikk så få fly fra Torp på morgenen, så må jeg reise opp på søndagen. Det fikk jeg OK på fra LO Stat i dag. Så da er det bekreftet at jeg er på kurs i Trondheim fra 8 februar til 13 februar. Da er det Forhandliger i Staten som står på planen.

Et par bilder hentet fra nettavisene i dag.