Mandag, på kurs i Oslo

I dag har det vært grått og trist og det har regnet i perioder. Max tempen i Larvik har vært 5.9 grader.

360px-sormarkavinter

Jeg reise jo til Oslo i dag, eller det er litt utenfor Oslo. Sørmarka Kurs og Konferansesenter heter det her, og det er LO som eier stedet. Og dette stedet er bygd for kurs og konferanser. Gulesider.no hadde ikke vært helt med meg da jeg tok ut kjørebeskrivelse,  for jeg havnet feil da jeg kjørte og havnet nesten i Moss. Så jeg brukte ekstra lang tid på å komme hit, men med hjelp av mitt nye mobile bredbånd på pcen, og det faktum at jeg hadde beregnet god tid, gjorde slik at jeg kom hit en halv time før det startet.

I dag har tiden gått med til å bli kjent og vi er delt inn i grupper etc. Denne gangen er vel ca halvparten fra Bufetat, og det er jo ekstra morsomt siden det blir mye mer relevant med en gang. Og det blir nok mye erfaringsutveksling de neste dagene. Jeg havnet på gruppe med en til fra Bufetat, men som jobber med barn, og to fra fengslet. Og vi jobber jo ofte med de samme ungdommene, uheldigvis havner jo flere av våre ungdommer inn i fengsel senere. Så det er mange nyttige erfarings utvekslinger.

Selve kurset varte frem til kvart på seks, og så var det middag seks. Kom opp på rommet nå ved halv åtte tiden, og jeg kjenner jeg er trøtt. Så det blir tidlig sengen i dag regner jeg med.