Mandag, ny uke, nye muligheter…

I dag startet dagen med grått og trist vær, men så forsvant skyene og det ble nokså pent vær. Det har likevel blåst litt surt, så ikke helt 100% sommervær. Max temperaturen har vært på 20.2 grader.

Langtidsvarslet for Larvik de neste dagene er ikke noe hyggelig lesning, men så skal det sies at værmeldingene ikke har vært særlig til å stole på i det siste heller:

I går tok jeg bare livet helt med ro, så et par filmer og noen TV opptak, og ryddet litt. Ellers gjorde jeg ikke stort. Formen var fortsatt ikke helt 100% etter fredagen, og det forteller meg bare at jeg skal holde meg langt unna sinnabrus i fremtiden.

I dag har jeg vært på Grinda med en stor søppelsekk av øl flasker, bokser, vin flasker og annet søppel fra fredagen. Pleier jo å gjøre det enkelt når jeg har folk, en stor søppelsekk på kjøkkenet, og alt havner der. Gidder ikke å sitte å sortere ut pant etc etter en fest, så hiver alt. Og de tar jo bare 30 kroner for å bli kvitt alt sammen på Grinda, så hvorfor ikke.

Etter det handlet jeg litt, og så har jeg holdt på med diverse datating og slappet av. Regner med at dette blir en nokså stille uke, men det er jo greit. Gjør jo det jeg kan for å bli helt frisk nå, uten at det helt ser ut til å hjelpe. Skjønner fortsatt ikke hvorfor jeg plages av det utslettet enda, og magesmertene kommer å går fortsatt. Og jeg sover skikkelig dårlig på natten. Våkner flere ganger, minst en gang per natt, der jeg ikke får sove om jeg ikke gjør noe aktivt for det. Så det er kjipt i lengden. Men det må jo gå over snart.

Ikke så mye annet å skrive.