Mandag, ny uke, nye muligheter.

I dag har det vært grått og trist for det meste, og det har blåst litt. Og nå ved ni tiden begynte det å regne også. Så litt høstvær kan vi vel si at det er nå. Sommeren kom liksom aldri i år, bare en dag her og der, og de dagene da solen virkelig skinte, blåste det som bare det. Skuffende, men nå kan det jo bare bli en bedre sommer neste år, for dårligere sommer enn dette går det jo ikke an å få. Da må det jo bli en ny istid eller noe.

Jeg har ikke gjort så veldig mye i dag. Var ute å handlet litt, ellers har jeg slappet av for jeg har heller ikke i dag vært helt i form. Det verker i hele kroppen, og jeg føler meg dårlig. Men det går vel over, et eller annet i forbindelse med viruset jeg har regner jeg med. Gidder i alle fall ikke å mase noe mer på legen, skal dit om to uker ca, så får høre da.

Har sett en film, og noen TV opptak når jeg ikke har vært i sengen. Ellers er det ikke så mye spennende som skjer.

Har kjøpt meg et par nye domener i det siste da, ville jo ha myhre.co og var med i første budrunde, men av alle ting så er det et firma i USA som heter MYHRECO som virkelig var interessert i myhre.co, og de fikk det for noen tusen kroner. Så mye var ikke jeg villig til å betale. Det var jo en minste pris på 250 dollar bare for å være med, eller du fikk igjen pengene om du ikke fikk domenet, så jeg fikk igjen pengene mine.

Bruker jo i dag myhre.me, og har jo også andre myhre domener, som myhre.in, myhre.be og myhre.vg, men myhre.no eies av en eller annen som heter myhre til etternavn og myhre.com har et domene selskap skaffet seg for en stund tilbake. Jeg betaler vel 100 kroner i året for å kunne bruke kenneth at myhre.com, men jeg eier jo ikke domenet. Så det blir vel myhre.me som jeg satser på, har betalt det frem til 2013 nå, samme med myhre.in. Men kjøpte domenet postboks.co bare for morroskyld da, og bruker det som kontakt adresse for bloggen etc.

Kjøpte postboks.me også, vet ikke helt hvorfor men det var på tilbud til under $10, så da tok jeg det. Ikke mye jeg kan bruke det til, men da har jeg det i alle fall. Kjøpte også myhre.us i dag, var også på tilbud til $5 for første året. Så får jeg se om jeg gidder å beholde det noe lengre, for den normale prisen er vel ca $15-$20 i året. Litt mye for noe jeg eventuelt ikke skal bruke på en god stund.

Nei, ikke så mye mer spennende å skrive.