Mandag, nattvakt, fri resten av uken…

I dag har det vært nok en kjempe varm sommer dag, med en max temperatur på hele 30.5 grader.

Jeg jobbet natten i natt, og kom meg ikke i seng før rundt tre tiden siden ungdommen ikke ville legge seg. Så når klokken ringte klokken syv, var jeg nokså trøtt for å si det mildt. Så da jeg kom hjem ved ni tiden, spiste jeg frokost og gikk og la meg, og sov frem til halv to tiden. Litt synd å sove bort en så fin dag, men jeg var bare helt ødelagt.

Om været holder seg fremover regner jeg med at jeg tar en tur ut til Solplassen en av de nærmeste dagene. Har nå fri resten av uken frem til fredag 14.30, og da skal jeg jobbe helgen. Det blir min fjerde helg på rad, men denne gangen er det min egentlige helgevakt.

Ellers har jeg holdt på med noen data ting i dag, holder på å sette opp en ny webserver (virtuell) her hjemme, samt noen andre små prosjekter på serveren min. Har også sett noen TV opptak og et par filmer.