Mandag, kjempe dag på Solplassen

I dag begynte det med litt usikkert vær. Det var delvis skyet, og mørke skyer truer i horisonten. Og det var meldt regn. Men så ble det ganske fint vær, og max temperaturen endte på fine 23.9 grader.

I natt har jeg faktisk sovet ganske greit, for en gang skyld, og våknet ved ni tiden. Sendte derfor en melding ut til Rikke for å høre om det passet med et besøk i dag, og fikk da høre at Adnan og barna var på stranden, og at de skulle bytte utpå dagen.

Så jeg sto opp, dusjet, barberte meg og reiste ut. Var vel på plass ved tolv tiden. Det var varmt og deiligt på stranden, men ikke så mange mennesker. Vannet var heller ikke kjempe varmt, så det ble ikke noe bading på meg, men jeg koste meg sammen med barna som lekte og gravde og badet til tider. Adnan var mye ute i vannet med Arijon som prøver å svømme så godt som han kan. Men han går fort under om han ikke blir holdt eller har armringer. Så bade alene kan han ikke enda.

Ved halv to tiden gikk Adnan opp for å gjøre seg klar til jobb. Og så ved halv tre tiden ringte han og sa at vi kunne komme opp for å spise før vi gikk ned på stranden igjen. Det var best å spise oppe, enn å dra med alt ned på stranden. Vi spiste pizza til middag, og etter en stund dro Rikke og jeg ned igjen da med alle barna. Ariana hadde jo vært oppe sammen med Rikke mens Adnan var nede på stranden.

Therese, mannen og søsteren var også på stranden. Og de hentet barna etter barnehagen så det ble til slutt en del. Så kom noen andre i familien også, så alt i alt var det vel en 9 barn og 6 voksne. Det begynte da å blåse litt mer og bli mer overskyet, så vi trakk opp til huset og ut på verandaen, der barna kunne leke i hoppeslottet. Og vi voksne kunne slappe litt mer av.

De andre dro ved syv tiden, og etter det har jeg stort sett passet og kost meg meg Ariana, og litt Arvena da som nok er litt misunnelig på at Ariana får så mye oppmerksomhet. Og ikke helt frisk var Arvena heller, og heller ikke Andi, så de var ikke helt i slaget.

Klokken gikk fort, så da jeg la Ariana var klokken blitt ni, og det er jo en time senere enn hun pleier å sovne. Men da var hun trøtt og sovnet fort. Arvena sovnet i stolen mens Rikke og jeg satt og pratet, mens gutta var fortsatt opp da jeg dro ved ti tiden. Men da var det sengen på dem også.

Janan ringte på dagen og spurte om jeg ville være med ut på hyttetur et pr dager, sammen med ham og Terje. Og det sa jeg ja til. Så vi reiser ut nokså tidlig i morgen, og blir borte til torsdag. Jeg må tilbake litt tidlig på torsdag, for jeg har time på sykehuset klokken ti i Tønsberg. Men blir nok liggende over der ute likevel. Så det blir jo koselig. Tar med pcen og kamera, så får nok oppdatert bloggen i morgen.

Her er noen bilder fra i dag, resten finner du her, det ble en del bilder i dag: