Mandag, jobb…

I dag har det vært nok en dag med skiftende vær, sol og fint vær og overskyet og regn og litt tordenvær. Max temperaturen har vært 19.9 grader.

Jeg har vært på jobb i dag og sto opp 05.45 som jeg må når jeg har dagvakt. Det er jo en umenneskelig tid å stå opp på, og jeg blir alltid dødstrøtt etter jobb.

Resten av dagen var så hektisk også, og jeg hadde bare en kort dagvakt og måtte utnytte tiden maksimalt. Ble selvsagt ikke ferdig med alt jeg skulle gjøre, men fikk gjort det viktigste. Av positive ting som skjedde i dag så var faktisk alle ungdommene oppe og klare for skolen da jeg kom 07.15, noe som må være en ny rekord. Men det blir man jo litt stolt av, og de fortjener skryt for dette.

Her hjemme har det blitt litt jobb, siden det er mye som skjer på mange fronter ang jobb, tillitsvalgt ting etc. Og regner med at det blir noen telefoner og møter på alle dagene jeg har fri denne uken. Men ikke så mye å få gjort med det, og det er viktig arbeid.

Her hjemme har jeg bare sett på The West Wing i dag, slappet av på sofaen og skal nå legge meg.

11171