Mandag, jobb…

I dag har det vært fint vær, solen har skint og max temperaturen har vært på 9 grader.

Jeg har jobbet dagvakt i dag og i dag hadde jeg bl.a ansvarsgruppemøte som tok over halv dagen. Ellers ble det litt kontorarbeid, før dagen var over.

I morgen jobber jeg kveldsvakt, så er det dagvakt igjen på onsdagen, før jeg avslutter uken med en kveldsbakvakt.

I går var jeg oppe på Tagtvedt stort sett hele dagen. Først var jeg å monterte opp den nye backup serveren min oppe hos mamma. Etter det dro jeg en tur til Albert og Agim der Adnan var på besøk med guttene. Jeg prøvde å fikse noe på pcen til Albert, og så ble det litt fotball på TV. Dro derfra ved halv åtte tiden på kvelden.

Har ikke gjort noe spess etter jobben i dag. Bare slappet av, for jeg har vært nokså trøtt siden jeg sto opp så tidlig idag. Det er bare to dager igjen til jul, men jeg har ingen julefølelse i det hele tatt. I år skal vi feire jul i Sandefjord hos Heidi med familie, så det blir nok koselig.