Mandag, iskaldt, ikke i form…

I dag har det vært strålende vær, solen har skint fra skyfri himmel, men det har vært kaldt. Rundt 8 minus på dagen, og akkurat nå ved syv tiden er det minus 13.1 grader her på Torstrand. Men det er jo meldt ned til minus 20, så skal ikke klage på minus 13.

(bilde fra 2007)

Jeg har hatt fri i dag, men er ikke i form, og har holdt sengen stort sett hele dagen. Måtte ut en liten tur for å handle inn litt, men det var det eneste jeg har vært ute. Jeg var hjemme fra jobb i går også. Har ikke vært i form den siste tiden, og nå toppet det seg med migrene og forkjølelse. Det har hjulpet litt i dag, regner med at jeg blir hjemme i morgen også da jeg fortsatt føler meg dårlig. Det er egentlig litt rart, for når jeg leser tilbake i bloggen ser jeg at jeg er syk på denne tiden av året hvert eneste år. Og slik var det før jeg begynte med å skrive blogg også. Vet ikke om immunforsvaret mitt får en liten knekk nå ved juletider eller hva det er.

Det er ikke så mye mer å skrive, har ikke gjort så mye. Siden jeg har hatt såpass vondt i hodet som jeg har hatt, har jeg heller ikke sett så mye på TV eller film. I dag er det tre dager igjen av 2009, og på fredag er vi i 2010.