Mandag, ikke i form…

I dag har det vært grått og trist ute, og det har regnet nokså kraftig i perioder, og det har blåst en del. Skikkelig høst vær altså. Men det har blitt litt varmere, nå ved åtte tiden er det fortsatt 10 grader ute.

Jeg har ikke skrevet noe i helgen, og grunnen til det er at det ikke er så mye å skrive. Natt til lørdag fikk jeg et nytt urinsyregikt anfall, og har hatt store smerter i benet i hele helgen. Det roet seg litt i går, før det slo ut i nok et anfall i natt, og dette var et av de kraftigste jeg noen gang har hatt. Jeg skulle jo til legen i dag, men måtte ta taxi frem og tilbake, for jeg kunne knapt gå, og i alle fall ikke kjøre.

Hos legen ble vi enige om å kutte ut den nye forebyggende medisinen jeg har testet den siste tiden, for det er klart at den ikke fungerer. Så skal jeg begynne på den medisinen jeg har gått på de siste 8 årene eller noe, men den medisinen har overlegen på sykehuset, særlig skrevet at han ikke vil at jeg skal begynne på igjen. Men siden jeg har fått litt av utslettet av den nye også, er jeg villig å ta sjansen på den gamle bare for å se. I tillegg skal jeg ta forebyggende medisin mot utslettet, og til sammen bør det funke, håper jeg. For slik som det er nå går det ikke. Jeg hadde jo virkelig planer om å begynne på jobb denne uken, men det ble nå utsatt til 14.11, siden jeg ikke får gjort så mye med benet slik det er nå, og siden jeg skal teste ut nye kombinasjoner av medisin vi ikke helt vet hvordan jeg reagerer på.

Skulle det ikke gi seg, måtte jeg henvises til en ekspert på urinsyregikt, og eventuelt ta MR etc av toa, bare for å se. Men det er nok urinsyregikta, og grunnen er nok at jeg måtte kutte ut den forebyggende medisinen jeg har gått på så lenge som jeg kan huske siden jeg først fikk dette her.

Utrolig kjedelig å måtte ringe til jobben og si at jeg ikke kunne begynne enda. Men håper å få vært med på møter etc, og så er det bare å ta tiden til hjelp. Ikke så mye annet å gjøre. Så planene denne uken blir nok at jeg stort sett holder meg hjemme. Håper å få reist til jobben på torsdag, slik at jeg får vært med på LSU møtet og levert sykemeldingen etc.

Etter lege besøket i dag har jeg spilt CIV 5 noen timer, og så har jeg slappet av på sofaen. Prøvd å gå minst mulig, for smerten har vært stor i dag. Til og med diverse smertestillende av den sterke sorten har ikke hjulpet noe særlig, og da er det ikke lett å gjøre så mye annet enn å holde seg rolig.

Håper anfallet går over snart, slik at jeg slipper å ha konstant vondt. Nå er det snart 71 grader nord på Tvet og så blir det nok tidlig sengen på meg, for jeg sov ikke mye i natt.