Mandag, husleie kontrakt…

I dag har det vært nokså skyet stort sett hele dagen, solen skinte litt først på dagen. men så kom det mørke skyer innover. Det små regnet så vidt ut på kvelden. Max temperaturen har vært 19 grader.

Jeg startet dagen med handling av diverse matvarer, før jeg ringte og bestilte flyttebil til den 22. september. Etter det slappet jeg av her hjemme, med film og noen TV opptak før jeg dro ut til leiligheten ved syv tiden for å skrive under på husleiekontrakten. Fikk sett på leiligheten en gang til for å se at alt var i orden.

Huseier skal lakke over gulvene før jeg flytter inn, og mest sannsynlig male over veggene også. Siden jeg ikke flytter møblene inn før den 22. Nøkkelen får jeg i løpet av uken, men han skulle bytte lås først, siden det var så mange som hadde bodd der, og han ikke hadde helt kontroll over nøkkelene.

Hvitevarene fra Elkjøp kommer den 2 september, og det blir derfor det første jeg får på plass. Så kommer jeg til å få på plass alt av service, bestikk osv til kjøkkenet, for alt det står nede hos Trond. I morgen skal jeg i banken for å ordne depositum, og så skal jeg rundt å kikke på noen møbler til spisestuen. Jeg trenger et par skap, et kommode, enda en kommode til soverommet og en spisestue med seks stoler. Men det er i første omgang bare se og ikke kjøpe, siden jeg ikke helt har råd til det før jeg får oktober lønningen. Men må se hvor mye jeg må ut med totalt, har jo råd til å kjøpe noe nå, men trenger noen lamper og små ting også..så pengene kommer nok til å gå fort ut uansett.