Mandag, hjemme igjen….

I dag har det vært nokså fint vær, solen har skint stort sett, men noen skyer har det vært. Max temperaturen har vært på 20.7 grader.

Jeg har vært på jobb hele helgen og totalt har jeg på de siste 8 dager jobbet 57 timer overtid i tillegg til mine vanlige vakter. Grunnen til at jeg har kommet opp i så mange timer er fordi jeg har jobbet tre helgevakter de to siste helgen. Overtiden i går faller egentlig bort, siden jeg har byttet den vakten mot fri den 31 august. Så jeg får betalt for 48 timer med 100% overtid. Så det blir en pen lønning i september.

Jeg skulle jo egenltig komme hjem i går, men tok en nattvakt for en annen på jobben, siden jeg skulle på jobb i dag tidlig uansett, og så får jeg fri på onsdagen, men sover jo over fra i morgen til onsdagen, så får ikke sovet lenge på onsdag uansett. Men deilig å kunne reise hjem klokken 08.00 og slappe av her hjemme frem til 14.30 på torsdagen.

Kan ikke skrive så mye fra jobben, men det har vært en grei helg, med en del venting, mye kontor arbeid og litt kjøring.

Batman – The Dark Knight

Har ikke sett denne filmen enda, men den har greid noe som ingen andre filmer har gjort siden 1990 tallet, nemlig det å komme på 1. plass på IMDB.com sin topp 250 liste. Rundt 70.000 har stemt på filmen til nå, så filmen må jo være bra. I tillegg har den spilt inn ca 1 milliard kroner på en helg, og har rekorden som den filmen som har spilt inn mest på åpningsdagen (ca 156 millioner dollar)