Mandag, fri…

img_4234.jpg 

I dag har det vært sol og fint vær. Max temperaturen har vært 9.4 grader i dag, så fortsatt vår vær ute. Ikke en normal februar når det gjelder været. I fjor var det mye snø på samme tid.

Jeg har jo jobbet hele helgen og i går var jeg ikke ferdig før 01.00, så det ble sent. I dag hadde jeg slått av alt av klokker og mobil og sov vel til rundt tolv tiden. Sto ikke opp før over klokken ett. Så har fått slappet skikkelig av. Ellers har jeg sett ferdig siste episode av Hombres nå. Det var en helt grei serie, men jeg synes ikke den var kjempe bra. Da er norske Ran bedre.

Ellers har Erik Bjørnsen vært innom en tur, for jeg har jo laget hjemmesider for firmaet hans. Eller jeg har laget malen, satt opp webhotell, kjøpt domene etc, og lært ham hvordan han redigere sidene. Så selve innholdet skal han selv ordne. Har laget sidene i WordPress. Du kan se resultatet her: http://snekker.ws

Har faktisk ikke sett på film i dag (Med unntak av Hombres). Har stort sett holdt på med pcen og tiden har flydd fort. Agim var innom en tur for å låne noen filmer, og ellers har det vært stille og roligt.