Mandag, fri, spillekveld…

Det har vært fint vær i dag også, med sol, og ikke alt for lave temperaturer. Men akkurat nå er det minus 9.2 grader ute.

Jeg har hatt fri i dag, og sto ikke opp av sengen før halv ett. Nå var jeg ikke i seng før ved to tiden i natt da, siden jeg ble sittende oppe å se på TV. Etter at jeg sto opp og hadde dusjet, tok jeg en omgang med vask av bad, kjøkken og stuer.

Ved halv fem tiden dro jeg ut til Bjørn Gunnar med familie, der vi skulle ha en omgang med Multimillionær. Men det var først etter at barna hadde lagt seg. Kaja skulle vise meg alt mulig som vanlig, og Markus «hompet» bortover pÃ¥ gulvet, med sin nye metode for Ã¥ forflytte seg raskt.

Etter at barna var i seng ble det en runde multimillionær, og denne gangen ble det jeg som gikk av med seieren. Det gikk opp og ned med begge, men så fikk jeg overtaket og BGV tok en kjempe sjanse på Casino. Og etter det var resultatet avgjort.

Etter multimillionær, tok jeg og Stine en runde Bowling på Wii, der ble jeg gruset av Stine. Så tok alle tre en runde, og da gikk jeg av med seieren. Vi tok også en runde baseball, men det var ikke noe særlig, og Stine vant med et poeng.

Var hjemme igjen ved ti tiden. I morgen blir det nok datafix det meste av dagen regner jeg med.