Mandag, fri, ny uke, nye muligheter…

I dag har det vært nokså pent vær ute, solen har skint, men det har vært en del skyer og det har blåst en del. Temperaturen har ligget på rundt 10 grader.

Jeg har hatt fri i dag etter jobbehelgen min. Dagene går raskt og plutselig var det mandag igjen. Det blir kun et lite avbrekk, før jeg skal på møte i hele morgen i Tønsberg. Så er det kveldsjobbing onsdag og torsdag (blir kanskje en midt vakt denne dagen) og så kontordag på fredagen. Og vips er det uken over.

Har endelig fått oppdatert HTC Sensation telefonen min med den nyeste Android versjonen (4.0.3). Dette er en nokså stor systemoppdatering og det kom en del nye ting som jeg ikke hadde hatt før. Menyene er litt anderledes og OK/bekreft knappene har plutselig byttet side fra venstre til høyre. Litt knot faktisk. Ellers gikk oppdateringen helt uten problemer for min del.

Oppdateringen økte ytelsen på telefonen ganske bra også. Målt med Quadrant Standard Edition fikk jeg litt over 1300 i scor før oppdateringen, og dette økte til 2154 etter oppdateringen. Så det er ganske bra.

Her er noen skjermbilder fra telefonen min.

Startskjermen før oppdateringen…