Mandag, fri, middag i Stavern.

I dag har det vært skyet for det meste, men solen skinte i perioder. Det har ellers vært nokså kaldt, og akkurat nå er det minus 10 grader her på Torstrand.

Jeg sto opp ved elleve tiden i dag, og etter en varm dusj dro jeg ut for å handle litt mat. Så dro jeg innom Kiwi for å hente en pakke som hadde kommet, og det var bøkene jeg trenger til første delemne på skolen til neste år. Det er jo det som er kjekt med den utdanning jeg nå tar, alt er dekket. Så de sender de bøkene jeg trenger i posten, og det koster meg ikke en krone. De to første bøkene er Forvaltning og politikk og Organisasjonsteori for offentlig sektor. I tillegg er det to hefter med diverse lesestoff til de tre temaene som første delemne består av.

Får se om jeg ikke får lest litt nå mens jeg har fri.

Ved fire tiden dro jeg ut til Stavern og til Anette og Knut Magne. Jeg var invitert på middag og det var også Bjørn Gunnar og Stine med barn. Anette hadde laget en god middag og alle ble mette for å si det slik. Det er jo hyggelig at vi greier å samles en gang i blant. Nå skal jeg passe på å få invitert noen gjester etter hvert jeg også, for nå har jeg endelig fått oppvaskmaskinen på plass. Huseieren monterte den inn i benken min i dag, og etter at jeg måtte en liten tur ut for å kjøpe en slange klemme, så var den i orden. Og jeg har allerede fått tatt unna oppvasken som jeg ikke fikk tatt i løpet av helgen.

Så da har jeg ingen unnskyldninger for å ikke kunne be folk på middag. Jeg har jo hatt folk på middag en del ganger, men hater jo oppvasken etter besøket. Men nå er den tiden forbi.

I morgen er jeg ikke helt sikker pÃ¥ hva jeg skal gjøre, sÃ¥ tar det som det kommer. Har jo et par julegaver igjen og det er vel pÃ¥ tide at jeg snart fÃ¥r handlet dem inn. Men det er jo «mange» dager igjen til juleaften enda.