Mandag, fri, film…

I dag har det vært nokså grått og trist ute, og det har regnet litt i perioder. Men det har vært pluss grader hele dagen, rundt to grader.

Jeg har hatt fri i dag, men våknet selvfølgelig nokså tidlig. Rundt åtte. Men lå i sengen frem til ti tiden. Etter jeg hadde kommet meg opp og dusjet dro jeg ut og handlet litt mat for uken, og så var det hjem for å spise frokost.

Ved tolv tiden dro jeg ut en tur igjen, og var oppe i byen en tur og borte på Elkjøp en tur. Hilste på Janan borte på Extra leker også. Wiggo har jeg startet borte i Skien, så han er ikke lengre i butikken her i Larvik.

Her hjemme har jeg fått vasket over gulvene og fått vasket badet. Det var noen hybelkaniner her og der, så måtte ta livet av dem. Utrolig så fort det blir støvete her. I morgen har jeg jo også fri, men må mest trolig bort på jobben en liten tur ut på dagen en gang. Så er det jo fagdag på onsdagen, før jeg jobber dagvakt på torsdagen. Fredagen skal jeg til MR i Porsgrunn, og gruer meg litt egentlig, men det går nok helt greit.

mobiltbred

Dette innlegget her skriver jeg koblet til internett via Tele2 Mobilt Bredb̴nd. Fikk pakken i dag, og oppn̴r en hastighet p̴ 0.4 mbps, s̴ det g̴r ikke super kjapt. Men kjapt nok til ̴ sjekke mail, logge med p̴ serveren min her hjemme etc. Betaler 100 kroner per m̴ned, og s̴ kan jeg bruke det fritt mellom 17.00 Р08.00 og i hele helgen. Men det er en begrensning p̴ 5 GB per m̴ned. Har surfet litt, sjekket mail, logget meg p̴ eksternt skrivebord, og skrevet dette her i bloggen, og har da brukt 6 MB. S̴ 5 GB er jo litt.

Men det skal jo sies at det mobile bredbåndet kun er til reserve, og på reise. Så jeg sier ikke opp 20 MB linjen min fra Canal Digital med det første.

Har selvsagt sett på noen TV opptak i dag, og en film. Ellers har det ikke skjedd så mye spennende.

302237