Mandag, fri…

I dag har det vært skiftende vær, det har blåst, solen har skint og det har vært skyet med litt regn. Max temperaturen har vært 16.9 grader.

Jeg har hatt fri i dag etter arbeids helgen min. Den gikk utrolig fort, og egentlig så går dagene og ukene fort om dagen. Og det er jo positivt. Det går mot høst, etter en sommer som ikke har vært veldig bra, sånn vær messig. En uke nå på slutten av sommeren, men det er det. Ellers var det en dag her og der. Trodde faktisk ikke sommeren i år skulle bli like dårlig eller dårligere enn i fjor, men det ble den vel i prinsippet.

Ellers har det ikke skjedd så mye i det siste. Slappet av på fri dagene mine, og ellers nok å gjøre på jobben. Resten av uken er det jobb, så fri til helgen.

Har kjøpt meg et par nye klokker på Ebay i dag. Som sist jeg kjøpte så fikk jeg dem til en veldig grei pris, og det er to fine klokker. Selvsagt er det Lorus, som jeg liker veldig godt. Har også lagt inn et bud på en tredje klokke, men er jo ikke sikkert jeg vinner den. Kommer ikke til å øke budet om noen byr mer enn det jeg har gjort til nå.

Nå er det et par TV opptak og så er det tidlig kvelden på meg i dag, skal tidlig opp i morgen.