Mandag, fortsatt ikke helt i form…

Ute blåser det ganske kraftig og det har det gjort store deler av dagen. Siste timen har det vært vindkast opp i 18 m/s. Temperaturen ligger på rundt tre plussgrader. Det meste av snøen som kom for en stund siden er nå borte. Det er fortsatt noe igjen, men mye har smeltet den siste tiden med plussgrader. Er vi heldige er nok vinteren over for denne gang.

Jeg er fortsatt ikke helt frisk fra influensaen. På lørdag mistet jeg all smaks og luktesans, og den har jeg fortsatt ikke fått tilbake. Har feber i perioder (eller det virker som jeg har feber i alle fall) og nesen renner fortsatt, og halsen er ikke bra. Men det har heldigvis sluttet å verke i alle ledd, og jeg føler meg noe bedre enn hva jeg gjorde i forrige uke.

Har holdt meg inne stort sett helt siden dette startet. Noen turer ut for å handle etc, men ikke vært mye sosial i det siste. Men jeg ønsker å bli frisk igjen. Neste uke er det jobb igjen regner jeg med, så da er det greit å være så frisk som mulig.

I dag har mye av tiden gått med til å formatere min nye Acer pc, og legge inn alt på nytt. Liker ikke å få pcer med ferdig installert programvare, for det er så mye som man ikke trenger. Når pcen i tillegg ikke helt virker som jeg ønsker, er det lett å legge skylden på det ferdige oppsettet. Så derfor valgte jeg å legge inn en ren Windows 7 utgave, og begynne med blanke ark.

Slikt tar tid, installasjonen, oppdateringer, installering av alle programmer jeg bruker, nye oppdateringer, innstillinger osv. Timene går fort. Så får vi se om dette løser de problemene jeg hadde. Eller, en ting løste seg ikke, og det er innstilling på når pcen skal bruke det dedikerte skjermkortet og ikke det integrerte Intel skjermkortet. Så her må jeg nok bare vente på en nyere drivere en gang i fremtiden.

Den neste utfordringen var at nettverkskortet kuttet ut i tide og utide. Helt uten grunn, og gjorde slik at jeg var uten netttilgang i opptil to-tre minutter omgangen. Hadde slått av alt av strømsparingsfunksjoner tilknyttet det trådløse kortet, men likevel skjedde samme feil om igjen og om igjen. Så håper den feilen er løst med den nye installasjonen. Om ikke, er det bare å innse at jeg nok en gang har hatt uflaks med et datakjøp, og pcen må inn til fiks.

Håper ikke på det siste.