Mandag, FO, nytt design…

I dag har det vært fint vær, solen har skint og det har vært ca 3 pluss grader ute midt på dagen.

Jeg tok livet med ro først på dagen, men ved ett tiden reiste jeg inn til Tønsberg. Skulle møte i tariffpolitisk utvalg i dag, samtidig som jeg tok en liten samtale med fylkessekretæren. Var inne på FO kontoret frem til fire tiden, og etter det reiste jeg tilbake til Larvik der jeg spiste middag, og så har jeg holdt på med diverse data ting.

Har også sett tre episoder av 24 som jeg tok opp i går. Og som vanlig er det en spennende serie.

Har oppdatert designet pÃ¥ Windows 7 bloggen min ( http://samfunn.myhken.com ). Det startet jo som en samfunnsblogg, men sÃ¥ konsentrerte jeg meg om data ting, og særlig Windows 7. Men har fortsatt beholdt samme adresse, og har ikke bestemt endelig om den kun skal handle om datating eller om det blir litt samfunns temaer igjen. Uansett var det pÃ¥ tide med ett nytt design, som ble litt mer «data» og litt mindre «familie» preg. Før brukte jeg jo samme design som jeg bruker pÃ¥ alle de andre @myhken.com sidene som bruker WordPress, inkludert bloggen.

I morgen har jeg time hos legen igjen. Så er det rep.skap i FO Vestfold på onsdag, før jeg nok er tilbake på jobb igjen på torsdag, da dagvakt grunnet et møte tidlig på dagen.