I dag har det vært delvis skyet delvis sol, og temperaturen har ligget på rundt 5 grader. På kvelden ble det minus 2 grader.

Jeg har brukt dagen til å få fikset både pc’en (internett forbindelsen) til Adnan og Rikke, som jeg har slitt med de siste dagene. Men endelig gikk det etter jeg tok en spansk en ovenfor kundeservice til Telenor. De er så firkanta at når du ringer dem, og modemet fungerer kommer du aldri til en saksbehandler. Så derfor slo jeg av modemet, og da kom jeg frem. Så fikk jeg fortalt at problemet ikke lå på selve modemet med mellom modemet og det trådløse nettet. Etter litt fikk jeg et oppsett til modemet slik at det fungerte sammen med den trådløse ruteren. Og vips var vi på nett…men det tok sin tid.

Var også ned hos Janne og Nicklas og fikk satt opp det trådløse nettet der også. Så da var de to i orden.

Her hjemme har jeg fortsatt litt problemer med det nye hovedkortet til serveren min. Overføring mellom diskene gikk utrolig sent, og etter litt undersøkelse fant jeg ut at det er en feil på så og si alle hovedkortene av samme type i hele verden. Og det ser ikke ut som det er noe løsning på gang. Så siden jeg er nokså rastløs, så kjøpte jeg et ekstra SATA 4 porters PCI kort, og sammen med et 2 ports kort jeg hadde fra før fikk jeg SATA2 diskene over på de to kortene. Så får vi se hva MPX finner ut, og hvilken løsning de velger ovenfor meg.

Skulle jo egentlig reist opp på jobb i dag, men skal ikke opp før neste tirsdag, så det ble en uke med ekstra fri. Kjipt økonomisk, men greit med litt ekstra fri også.

Kommentarer er stengt.