Mandag, 18 timer uten nett…

Max temperaturen til nÃ¥ i dag har vært 19 grader. Været har vært skiftende, med en del vind og regn i perioder. Det har vært tunge mørke skyer liggende pÃ¥ «lur» i hele dag, men de har ikke kommet helt ned til Larvik, sÃ¥ vi har slept unna det værste været.

Jeg har vært uten internett (og TV) siden i går klokken 19.25. Da falt Canaldigital TV ut, og sammen med TV signalene forsvant også internett. Etter å ha ringt i går fikk jeg først melding om at feilen skulle være fikset 01.00 i dag, men da jeg sto opp ved ti tiden, var jeg fortsatt uten internett og TV signaler. Da jeg ringte igjen fikk jeg beskjed om at nytt tidspunkt for når de regnet med å få fikset feilen var klokken 17.00

Men klokken kvart på tre begynte det å blinke på pcen min, noe som indikerte at jeg hadde fått epost, og internett var tilbake igjen.

Ellers har jeg fortsatt ikke fått politiattesten min, og kunne derfor ikke starte på jobben i dag, slik planen var. Det er kjedelig, for nå taper jeg mye penger, og arbeidsgiver sliter med å få dekt opp vaktene. Men det er ikke så mye jeg får gjort med det, for jeg ringte jo to ganger forrige uke, uten at det hjalp noe som helst.

Fikk skatteoppgjøret i dag, men ikke pengene, de kommer visst på onsdag. Jeg fikk tilbake 14.200 kroner, så skal ikke klage.

Her er noen bilder av «uværs skyene» som har ligget pÃ¥ vent i hele dag