Lørdag, middagsprøve…

I dag har det vært overskyet og det har ikke vært sÃ¥ kaldt. NÃ¥ ved seks tiden er det fortsatt plussgrader ute, hele 0.2 grader 🙂

Jeg våknet nokså tidlig i dag (la meg tidlig, så logisk). Dro rett ut for å handle inn til middagen i morgen. Har bestemt meg for hva jeg skal servere, og dro først innom Majas der jeg kjøpte saltbrød, aioli og desserten. Så gikk turen til fiskeren der jeg kjøpte inn ferske reker til forretten.

Etter det gikk turen til Meny der jeg bl.a kjøpte inn bacon biff, salat, grønnsaker, røstipoteter, scampi, pesto, sitron m.m

Her hjemme laget jeg en prøveversjon av middagen i dag slik at jeg fikk testet om alt passer sammen. Forretten ble knallgod, skal bare MYE mindre balsamico på tallerken.

Forretten består av stekte pesto marinerte scampi (marinaden består av olivenolje, pesto, hvitløk, sitron og en dråpe soyasaus.) på en seng av salat med dråper av vinegrette. Så ligger det en halv skive med saltbrød, med aioli og litt sitron. Og så ligger det en liten Ritz kjeks med lodderogn med litt sitron.

Hovedretten består av biff surret med bacon. Sammen med røstipoteter og stekte grønnsaker. I morgen serverer jeg med bearnéssaus også. Tror jeg velger å legge opp å servere forretten, mens jeg lar folk forsyne seg av middagen. Ble litt mye på tallerken.

Desserten er hemmelig frem til i morgen, men jeg har dessverre ikke laget den selv. Men håper mamma og Trond blir fornøyde med maten i morgen.