Lørdag, fri…

I dag har det vært grått og trist ute, men det er heldigvis ikke blitt snø enda. Temperaturen holder seg rundt 9 grader, både dag og natt, så skal ikke klage der.

Jeg har hatt fri siden torsdag, tok en feriedag i går så jeg fikk en ekstra lang helg. Torsdagen slappet jeg bare av, kan ikke huske hva jeg gjorde en gang, så det var nok ikke noe særlig. Dagen gikk i alle fall utrolig fort.

I gÃ¥r skjedde det litt mer. Sto opp sent, og etter frokost og litt TV titting, dro jeg ut til Solplassen ved tre tiden. Med meg hadde jeg kinamat til alle. Adnan var hjemme han ogsÃ¥. Arvena og Arijon var over hos «mone og besse» sÃ¥ de spiste ikke sammen med oss.

Etter middagen ble jeg sittende å prate litt med Rikke og leke litt med barna, siden Adnan gikk å la seg litt. Jeg reiste fra Solplassen ved seks tiden. Klokken ni møttes Adnan, Sokol, Agim, Niki nede på Peppes, der vi fikk i oss litt mat. Så ved halv elleve tiden gikk vi over på Bølgen der vi skulle se på en kino film (Drive). Det var en spesiell film, som ble litt for langtekkelig for min del. Men sikkert grei nok.

Filmen sluttet halv ett, og etter det gikk vi på Becks en tur. Der var det faktisk kø, så jeg kjørte Agim hjem mens de andre sto i kø. Da jeg kom tilbake møtte jeg noen kjente som jeg hilste på, og så tok jeg meg en Munkholm før vi reiste ved to tiden. Jeg kjørte Adnan og Sokol hjem, før jeg tok kvelden. Så en bra dag egentlig.

I dag sov jeg helt til tolv, jeg har jo ikke vært oppe til tre tiden på kjempe lenge, så jeg var utslått. Og det uten å drikke eller noe. Har bare sett på en film, og så har jeg vært en tur ute å handlet. Nå venter en film eller to til i dag.

I morgen kommer Trond en tur på middag. Jeg har kjøpt inn et stort stykke entrecote, på nesten 1.5 KG, så trenger litt hjelp til å spise opp det. Så er det full arbeidsuke igjen.